Winnen met Facebook Ads - Zilveren Pakket

Winnen met Facebook Ads Zilveren Coaching pakket
Persoonlijke coaching op het gebied van Facebook en Instagram marketing

Dit kan je verwachten van het Zilveren Coaching Pakket

Maandelijkse 1 op 1 coaching:

Wil jij jezelf nog sneller ontwikkelen? Dat kan nu met de 1 op 1 coaching van een van onze experts. In de coaching kijken we mee over je schouder en gaan we je persoonlijk al onze tips en tricks vertellen, zodat jij veel sneller succes kan gaan behalen. Ook als jij advertenties draait voor klanten kunnen we jou hierbij ondersteunen.

Maar dat is natuurlijk niet het enige waar jij de 1 op 1 coaching voor kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een accountability partner dan kun je dat ook zeker afspreken met jouw coach zodat jij altijd scherp bent.

Angelica

"Ik ben enorm vooruit gegaan."

"Super fijne begeleiding door Marck en Tristen. Verder is het super fijn om met gelijk gestemde ondernemers te connecten en samen over business te praten. We wisselen veel waardevolle informatie uit. " 

Omring jezelf met gelijkgestemde ondernemers

Een van de belangrijkste punten in het ondernemen is denk ik wel het omringen met gelijkgestemden om je heen.

Jij wilt met mensen zijn die dezelfde ambitie en motivatie hebben om succesvol te worden, mensen die een positieve mindset hebben en die keihard willen werken om hun doelen te behalen. 

Precies met deze mensen ga jij jezelf omringen in het Zilveren pakket.


Breng jezelf en je business naar het volgende level

Whatsapp groep

De kortste en snelste manier van communiceren is tegenwoordig Whatsapp. Als jij in het Zilveren pakket terecht komt, kom jij dus ook in een Whatsapp groep met alle andere deelnemers en coaches. 

Zo heb jij dus hele korte lijnen met het contact en veel sneller hulp bij obstakels waar je tegen aanloopt. Er kunnen 24/7 vragen gesteld worden in de app.

Business Coaching

In ieder bedrijf zijn er momenten dat je tegen "obstakels" aanloopt, hoe heerlijk is het dan om dit gewoon direct met mede ondernemers te delen en elkaar te voorzien van tips en tricks om dit zo snel mogelijk op te lossen. Het zilveren pakket is er voor ondernemers die willen groeien en ook hun kennis en expertise willen delen met andere ondernemers 

Ben jij klaar voor de volgende stap als ondernemer?