Winnen met Facebook Ads - Platinum Pakket

Winnen met Facebook Ads Platinum Coaching pakket
Persoonlijke coaching op het gebied van Facebook en Instagram marketing

Dit kan je verwachten van het Gouden Coaching Pakket

Maandelijkse 1 op 1 coaching:

Wil jij je nog sneller ontwikkelen? Dat kan nu met de 1 op 1 coaching van een van onze experts. In de coaching kijken we mee over je schouder en gaan we je persoonlijk al onze tips en tricks vertellen, zodat jij veel sneller succes kan gaan behalen. Ook als jij advertenties draait voor klanten kunnen we jou hierbij ondersteunen.

Maar dat is natuurlijk niet het enige waar jij de 1 op 1 coaching voor kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een accountability partner dan kun je dat ook zeker afspreken met jouw coach zodat jij altijd scherp bent.

Angelica

"Ik ben gigantisch vooruit gegaan"

"Dit is de beste Facebook cursus die ik ooit heb gezien. Dankzij deze strategieën ben ik gigantisch vooruit gegaan en had ik binnen 3 weken 44 nieuwe aanmeldingen voor mijn dansschool."

Omring jezelf met gelijkgestemde ondernemers

Een van de belangrijkste punten in het ondernemen is denk ik wel het omringen met gelijkgestemden om je heen.

Jij wilt met mensen zijn die dezelfde ambitie en motivatie hebben om succesvol te worden, mensen die een positieve mindset hebben en die keihard willen werken om hun doelen te behalen. 

Precies met deze mensen ga jij jezelf omringen in het Platinum pakket.


Breng jezelf en je business naar het volgende level

Whatsapp groep

De kortste en snelste manier van communiceren is tegenwoordig Whatsapp. Als jij in het Platinum pakket terecht komt, kom jij dus ook in een Whatsapp groep met alle andere deelnemers en coaches. 

Zo heb jij dus hele korte lijnen met het contact en veel sneller hulp bij obstakels waar je tegen aanloopt. Er kunnen 24/7 vragen gesteld worden in de app.

Fysieke Meeting (1 op 1)

1 x per jaar komen we een dag bij je langs om training te geven en natuurlijk om je te helpen met het analyseren en opschalen van je online advertenties.
Deze dag zal helemaal in het teken staan van de groei mogelijkheden die je nog hebt op Facebook en Instagram, hoe je deze maximaal kunt benutten en zo dus nog meer rendement weet te halen.

Wekelijkse Facebook en Instagram updates en tips

Wil jij altijd al eerst op de hoogte zijn van alle nieuwe tips, updates en strategieën? Dat kan nu ook in het Platinum Coaching pakket. Hier krijg jij wekelijks een e-mail met tips, updates en de nieuwste succesvolle strategieën. 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij over bepaalde onderwerpen meer wil weten. Stuur het in, dan nemen wij dat ook mee in de wekelijkse mailing en zorgen we dat jij snel antwoord op jouw vraag krijgt.

Ben jij klaar voor de volgende stap als ondernemer?