Facebook marketing Masterclass | Winnen Met Facebook Ads
Video Aspect Ratio: 4:1

WMFA Facebook marketing Masterclass

Start met winstgevend adverteren op social media en breng jouw onderneming naar een 'next level'!

Een volledig nieuwe en persoonlijke Facebook marketing Masterclass
 waar je alles leert over resultaat behalen via Facebook en Instagram.

Marck van Baal over de WMFA Facebook marketing Masterclass

5 jaar
Ervaring met succesvolle Facebook Ads
1500+
Klanten geholpen met winstgevende resultaten
€750.000
Winstgevend uitgegeven aan Facebook Ads

WMFA is onder andere bekend van:

Ben jij klaar voor het volgende level?

Maak jij al gebruik van Facebook en Instagram advertenties voor jouw bedrijf, maar weet je dat er meer resultaat te behalen valt?
Dan is onze "WMFA Facebook marketing Masterclass" wat voor jou! In deze persoonlijke masterclass kom je alles te weten over de strategieën die er zijn op het gebied van Facebook en Instagram marketing en hoe je winstgevend kunt gaan adverteren. Met Facebook en Instagram advertenties zijn in de meeste branches geweldige resultaten te behalen. De kansen die Facebook en Instagram op dit moment bieden wil jij toch niet links laten liggen?

"Dankzij de strategieën die ik heb geleerd tijdens de WMFA Masterclass ben ik gigantisch vooruit gegaan!"

Angelica

Aftermovie WMFA event

Zet Facebook en Instagram Advertenties succesvol in voor jouw bedrijf!

Over Marck van Baal

Marck van Baal is een online ondernemer en wordt gezien als een autoriteit op het gebied van Facebook en Instagram advertenties. Marck heeft in 2 jaar tijd een ontzettend mooi bedrijf opgebouwd en dit allemaal door het gebruik van Facebook en Instagram advertenties. Zo beheert Marck van Baal meerdere webshops en is hij eigenaar van een online marketingbureau dat gespecialiseerd is in Facebook en Instagram advertenties voor bedrijven.


Naast zijn succesvolle webshops en marketingbureau helpt Marck ook meer dan 1800 mensen met het succesvol inzetten van Facebook en Instagram advertenties voor hun bedrijf. Hij zorgt ervoor dat bedrijven winstgevend gebruik maken van Facebook en Instagram advertenties. 


"Er is een wereld voor mij open gegaan op het gebied van Facebook marketing. Ik vind het super!"

Stan ten Have

Waarom WMFA marketing Masterclass?

Wij vinden het prachtig om te zien welke enorme invloed Facebook en Instagram kan hebben op de groei en de bedrijfsresultaten van je onderneming. Vooral de zelfstandigen en MKB - bedrijven kunnen profiteren van de kracht van Facebook en Instagram. 


Naast dat wij met onze offline trainingen en opleidingen ondernemers begeleiden en helpen om het maximale uit Facebook en Instagram Marketing te halen, passen wij alle lessen die alle lesstof die wij met jullie delen ook zelf toe. Wij testen zelf eerst alle strategieën zelf toe en als het werkt bij ons voegen wij het toe bij ons in de lesstof.Hierdoor zijn onze trainingen enorm praktisch en resultaatgericht. Altijd ontstaan uit de praktijk en altijd volledig actueel. Ons doel is u omtoveren tot een ware Facebook specialist. Daarom zijn we als opleider volledig gespecialiseerd in Facebook, Instagram, Messenger en WhatsApp Marketing.


Wij zijn in Nederland marktleider op het gebied van Facebook en Instagram trainingen en cursussen. Alleen door constant in onszelf te blijven investeren weten wij deze positie te blijven behouden.

Resultaten na de WMFA Masterclass

De totale verkoop is na het volgen van de Masterclass met 418% gestegen.
Wil jij dit ook? Plan jouw gesprek in en dan bespreken we alle mogelijkheden!

Video Aspect Ratio: 4:1

Wil jij alles te weten komen over winstgevend adverteren op Facebook en Instagram?

This title is used to make sure the visitor keeps reading on

Indeling van de Masterclass dagen

DAG 1

Ochtendprogramma


 • Huidige stand van zaken bekijken (hoe staat je bedrijf ervoor)
 • Uitvoeren goede concurrentie analyse
 • Uitleggen waarom je de BM moet gebruiken IPV de knop “promoten”
 • We zorgen ervoor dat de Business Manager helemaal goed is ingesteld
 • Hoe je doelgroep statistieken inzet om kenmerken van je doelgroep te analyseren
 • Pixel installeren op de website zodat we alle stappen top de website kunnen meten en optimaliseren


Middagprogramma: 


 • Opstellen van een strategie gericht op jouw bedrijf
 • Bepalen van doelen (wat wil je behalen met de marketing via de online kanalen)
 • We zorgen ervoor dat wij een duidelijke marketing funnel voor je bedrijf inrichten die klanten en leads gaat verzamelen.
 • Uitwerken van de Facebook campagne voor de advertentietunnel
 • Een juiste opvolging organiseren dat we een goede mailflow achter de marketing campagne kunnen instellen
 • Hoe kan jij Facebook analytics inzetten
 • Hoe kan je een duidelijke split test maken met je advertenties 

DAG 2

Ochtendprogramma: 


 • Bespreken Facebook Funnel
 • Bespreken van het gemaakte advertentie materiaal en verbeteringen aanbrengen
 • De belangrijkste regels van de policy doornemen
 • Instagram pagina voor je bedrijf
 • Inzetten van Hashtags en en een bepaald soort content om meer mensen te bereiken


Middagprogramma:


 • Opstellen van een campagne op de juiste manier
 • Budget bepaling, bod strategieën en optimalisatie mogelijkheden voor je Facebook Campagne
 • Wat maakt het nou dat jij een succesvolle advertentie online kan zetten
 • Hoe je verschillende doelgroepen en verschillende advertentiematerialen kan testen en zo erachter kan komen wat voor jouw het beste werkt.  
 • Instellen juiste kolommen
 • Instellen retargeting van je advertentie funnel
 • Bespreken opschaaltechnieken (verticaal vs horizontaal)
 • Verschillende andere manieren van online marketing (Influencers/ affiliatie marketing)
 • Hoe kan je adverteren in Instagram Stories en hoe kan je daar een funnel achter hangen

Wat ga je ontdekken tijdens de Masterclass?

Facebook en Instagram strategie

Het inrichten en het beheer van jouw Facebookpagina, zodat deze optimaal gebruikt kan worden tijdens het inzetten van Facebook advertenties.


Campagnes en conversie


Over het gebruik van landingspagina's en hoe deze succesvol gebruikt kunnen worden voor een goed resultaat. Ook speelt het gebruik van duidelijke content hier een grote rol in. 

Winstgevend adverteren


Vaak denken ondernemers dat Facebook niet werkt voor hun bedrijf. Dat is omdat zij niet weten hoe ze de middelen van Facebook en Instagram succesvol kunnen gebruiken.

"Een hele goede basis waar stap voor stap alles wordt uitgelegd over winstgevend adverteren. Echt top!"

Bernie Lammers

Veelgestelde vragen:

Voor wie is de Facebook Masterclass bedoeld?

De Facebook Masterclass is bedoeld voor ondernemers die op dit moment nog geen kennis of basiskennis hebben van Facebook Marketing. Wij gaan stapsgewijs leren hoe je Facebook en Instagram inzet voor je bedrijf. Wij gaan vanuit de basis kennis de diepte en zorgen ervoor dat je met de kennis van een expert naar huis gaat. Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent als je deelneemt aan onze masterclass.  Twijfel je of jouw kennisniveau past binnen de Facebook Masterclass? Stuur ons dan even een e-mail via info@winnenmetfacebookads.nl of bel even met naar 030…….. 

Ik ben helemaal niet technisch, kan ik dit wel?

Om deel te nemen aan de Facebook Masterclass hoef je helemaal geen techneut of programmeur voor te zijn. Je leert natuurlijk wel alle praktische zaken zoals het adverteren, plaatsen van pixels etc. De Masterclass word gegeven in kleine groepjes zodat er veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding. Ik heb nog bijna geen pagina likes. Is de Facebook Masterclass dan toch voor mij geschikt?

De meeste bedrijven hebben niet veel pagina likes. En dat is ook helemaal niet zo heel relevant. Bovendien is dit juist ook een enorme kans. De kennis die je nodig hebt om mee te doen met de Facebook Masterclass: Je weet hoe je pagina berichten post, je moet inloggen op de backhand van je website. Twee kleine dingen die iedereen kan verder is alleen een gezonde dosis motivatie nodig. Op welke data worden de Masterclasses gehouden?

Nadat jij jezelf hebt aangemeld, bel ik je op voor een intakegesprek. Hierin vraag ik naar jouw voorkeuren voor wat betreft de data van de Masterclasses. Nadat ik jouw voorkeuren heb ontvangen, plan ik de definitieve data in voor de Masterclasses. De Masterclasses worden in 2 dagen tijd gegeven. En natuurlijk is er ook een terugkom dag.


Wat ik als ik tijdens een van de Masterclass dagen niet kan?

Geen zorgen. Wanneer je tijdens een van de Masterclass dagen niet kunt, mag je 1 keer herkansen op een andere datum. Bovendien ontvang je van alle trainingen een video, zodat je geen lesstof hoeft te missen. 

Door wie wordt de cursus gegeven?

De cursus wordt door Facebook ondernemer en oprichter Marck van Baal gegeven, samen met collega Tristen van Schaik (specialist social media campagnes). Tijdens de opleiding zul je Marck en Tristen ongeveer evenveel zien als docent.

Hoe groot zijn de opdrachten buiten de Masterclass ?

Houd rekening met een studiebelasting van ongeveer een dagdeel tussen elke cursusdag in voor het verder uitwerken van je opdrachten. De opdrachten zijn erop gericht om bijvoorbeeld je strategie uit te werken, een campagne op te zetten of je advertenties te optimaliseren. Wanneer je Facebook marketing strategie eenmaal staat, kun je jouw Facebook marketing onderhouden binnen een tijdsbestek van slechts enkele uurtjes per week.

Is de Masterclass ook geschikt voor business-to-business bedrijven?

Deze vraag wordt vaak gesteld, omdat ondernemers Facebook en Instagram niet associeren met zakelijke doelgroepen. Stop met die illusie, de masterclass is juist geschikt voor business-to-business bedrijven! Kijk naar mijn bedrijf. Ik richt mezelf niet op particulieren, maar toch haal ik 100% van mijn omzet uit Facebook. Met Facebook kun je enorm gericht jouw doelgroep bepalen om jouw marketingactiviteiten op te richten. Ja, ook veel gerichter dan LinkedIn.

Kan ik dit ook volgen als ik geen ondernemer ben?

De Masterclass is behalve voor ondernemers geschikt voor (online) marketeers, social media adviseurs, communicatieprofessionals en commercieel medewerkers. Met de Masterclass vang je 2 vliegen in 1 klap: jij een certificaat (handig voor je CV) en voor je werkgever is de investering fiscaal aftrekbaar

Wat anderen zeggen over WMFA