Winnen met Facebook Ads - Gouden Pakket

Winnen met Facebook Ads Gouden Coaching pakket
Persoonlijke coaching op het gebied van Facebook en Instagram marketing

Dit kan je verwachten van het Gouden Coaching Pakket

Maandelijkse 1 op 1 coaching:

Wil jij twee keer per maand persoonlijk terecht kunnen met al je vragen? Dat kan nu in het Gouden Coaching Pakket. In de coaching kijken we mee over je schouder en gaan we je persoonlijk al onze tips en tricks vertellen, zodat jij veel sneller succes kan gaan behalen. Ook als jij advertenties draait voor klanten kunnen we jou hierbij ondersteunen.

Maar dat is natuurlijk niet het enige waar jij de 1 op 1 coaching voor kunt gebruiken. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een accountability partner dan kun je dat ook zeker afspreken met jouw coach zodat jij altijd scherp bent.

Peter

"Ik kan 24/7 terecht met vragen"

"Ik zit nu 1 week in de coaching en word echt super geholpen. Ik vind persoonlijk de Whatsapp groep super relaxt. Ieder moment van de dag kan ik terecht met vragen op het gebied van Facebook en Instagram marketing en nog veel meer business vragen. Persoonlijk kan ik niet meer zonder! Aanrader!"

Omring jezelf met gelijkgestemde ondernemers

Een van de belangrijkste punten in het ondernemen is denk ik wel het omringen met gelijkgestemden om je heen.

Jij wilt met mensen zijn die dezelfde ambitie en motivatie hebben om succesvol te worden, mensen die een positieve mindset hebben en die keihard willen werken om hun doelen te behalen. 

Precies met deze mensen ga jij jezelf omringen in het Gouden pakket.


Breng jezelf en je business naar het volgende level

Whatsapp groep

De kortste en snelste manier van communiceren is tegenwoordig Whatsapp. Als jij in het Gouden pakket terecht komt, kom jij dus ook in een Whatsapp groep met alle andere deelnemers en coaches. 

Zo heb jij dus hele korte lijnen met het contact en veel sneller hulp bij obstakels waar je tegen aanloopt. Er kunnen 24/7 vragen gesteld worden in de app.

Business Coaching

In ieder bedrijf zijn er momenten dat je tegen "obstakels" aanloopt, hoe heerlijk is het dan om dit gewoon direct met mede ondernemers te delen en elkaar te voorzien van tips en tricks om dit zo snel mogelijk op te lossen. Het zilveren pakket is er voor ondernemers die willen groeien en ook hun kennis en expertise willen delen met andere ondernemers 

Wekelijkse Facebook en Instagram updates en tips

Wil jij altijd al eerst op de hoogte zijn van alle nieuwe tips, updates en strategieën? Dat kan nu ook in het Gouden Coaching pakket. Hier krijg jij wekelijks een e-mail met tips, updates en de nieuwste succesvolle strategieën. 

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jij over bepaalde onderwerpen meer wil weten. Stuur het in, dan nemen wij dat ook mee in de wekelijkse mailing en zorgen we dat jij snel antwoord op jouw vraag krijgt.

Ben jij klaar voor de volgende stap als ondernemer?